TEMADAG 3. NOVEMBER: MAT OG HELSE
PROGRAM
Hva er ultraprosessert mat
Dagbjørn Skipnes Seniorforsker, Nofima
Ultraprosessert mat = næringsfattig mat?
Gjermund Vogt Senior Advisor Chemistry, Eurofins
Ultra-processed foods: a Findus perspective
Lauren Woodley Senior Nutrition Manager, Findus
Etylenoksid: kom som en overraskelse for mange. hvordan oppdatere bedriftens risikovurdering og hvordan kan man være i forkant neste gang?
Liv Melland Aslaksen Seniorkonsulent Mattrygghet og Kvalitet, Iso - Piloten
Livreddende mat - Ernæring for kriser og behandling av alvorlig underernæring hos barn. Hva er viktig i et slikt perspektiv?
Vidar Kvamme Research & Developm. Manager, GC Rieber
Persontilpasset ernæring, hva er det og hvilke muligheter gir det?
Vibeke T. Telle-Hansen PhD Associate prof. in Nutrition, OsloMet
Karragenan og andre tilsetningsstoffer: Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer forteller om sin bekymring og sitt arbeid.
Mats Johansson, Generalsekretær
Hvor viktig er riktig merking av mat og drikke? Hva er det Mattilsynet ser bransjen må være oppmerksomme på?
Vigdis Jenderå Seniorinspektør, Mattilsynet avd. Østfold/Follo
Vi tar forbehold om endringer i programmet og at noen temaer kan endres noe.
Vi gleder oss over at det endelig kan inviteres til en fysisk TEMADAG, men du kan også delta digitalt.
NÅR: 3. november
TIDSPUNKT: 10 - 15
HVOR: Felix Konferansesenter eller digitalt via link