TEMADAG 3. NOVEMBER: MAT OG HELSE

00.00.0000 | Heidi Skjeggerød
Bli med på temadag hvor mat og helse settes på agendaen

PROGRAM
Hva er ultraprosessert mat
Dagbjørn Skipnes Seniorforsker, Nofima

Ultraprosessert mat = næringsfattig mat?
Gjermund Vogt Senior Advisor Chemistry, Eurofins

Ultra-processed foods: a Findus perspective
Lauren Woodley Senior Nutrition Manager, Findus

Etylenoksid: kom som en overraskelse for mange. hvordan oppdatere bedriftens risikovurdering og hvordan kan man være i forkant neste gang?
Liv Melland Aslaksen Seniorkonsulent Mattrygghet og Kvalitet, Iso - Piloten

Livreddende mat - Ernæring for kriser og behandling av alvorlig underernæring hos barn. Hva er viktig i et slikt perspektiv?
Vidar Kvamme Research & Developm. Manager, GC Rieber


Persontilpasset ernæring, hva er det og hvilke muligheter gir det?
Vibeke T. Telle-Hansen PhD Associate prof. in Nutrition, OsloMet

Karragenan og andre tilsetningsstoffer: Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer forteller om sin bekymring og sitt arbeid.
Mats Johansson, Generalsekretær

Hvor viktig er riktig merking av mat og drikke? Hva er det Mattilsynet ser bransjen må være oppmerksomme på?
Vigdis Jenderå Seniorinspektør, Mattilsynet avd. Østfold/Follo

Vi tar forbehold om endringer i programmet og at noen temaer kan endres noe.

Vi gleder oss over at det endelig kan inviteres til en fysisk TEMADAG, men du kan også delta digitalt.

NÅR: 3. november
TIDSPUNKT: 10 - 15
HVOR: Felix Konferansesenter eller digitalt via link

 

facebook