TEMADAG MERKING 26. OKT

03.10.2022 | Heidi Skjeggerød
Vi har samlet foredragsholdere som denne dagen gir deg kunnskap om formelle krav til opprinnelsesmerking, midlertidig tillatelser som en følge av krigen i Ukraina, allergener og allergenmering, farm to fork, bruk av ernærings- og helsepåstander i merking og markedsføring og ikke minst hvor sterkt Nyt - Norge står i Norge.
Anna Karlsen, Fagsjef NHO mat og dikke
Farm to fork – nye krav til opprinnelsesmerking merking av mat (front of pack nutritional label (NutriScore vs Nøkkelhull etc), ernæringsprofiler, opprinnelsesmerking av enkelte ingredienser/produkter etc)
 
Gro Å. Rimstad, leder Matregulatorisk TINE
Formelle krav til opprinnelsesmerking av hovedingrediens(er)

Erlend Restad, Business Unit Manager Food Consulting Eurofins
Allergener og allergenmerking
 
Gunn S. Høiby-Pettersen, Kvalitetssjef Innkjøp og Sortiment, Coop Norge
Erstatningsprodukter av enkelte ingredienser som en følge av krigen i Ukraina. Hvordan gikk Coop frem for å få midlertidig tillatelser til avvik, informasjon til forbruker, etc

Gro Å. Rimstad, leder Matregulatorisk TINE
Bruk av ernærings- og helsepåstander i merking og markedsføring

Greta Hardal, Stiftelsen Norsk Mat, fagsjef for Nyt Norge
Nyt Norge - hvor står merket, krav til merking og nye utfordringer.
Les mer om programmet og påmelding

facebook