Verdens beste matnasjon
Med inspirasjon fra Solberg - regjeringens strategi; Matnasjonen Norge mot 2030 og ikke minst hverdagen til alle som jobber med og i tilknytning til mat– og drikkeindustrien, har vi satt sammen et program på Næringsmiddeldagene som vi tror og mener kan gi svar på noen av de utfordringer og ikke minst muligheter som preger bransjens hverdag.
Svaret på om Norge er verdens beste matnasjon vil ikke bli gitt på Næringsmiddeldagene. Det som derimot er helt sikkert, er at Teknologisk Matforum ser frem til tre dager med faglige innlegg, kunnskapsdeling og nettverksbygging.
DAG 1 - ONSDAG
ÅPNING AV UTSTILLINGER KLOKKEN 11
LUNSJ OG VALGFRIE BEDRIFTSBESØK.
FELLES MIDDAG MED QUIZ PÅ KVELDEN
DAG 2 - TORSDAG
DAGENS TEMA: VERDENS BESTE MATNASJON
Med inspirasjon fra Solberg- regjeringens satsning: Matnasjonen Norge mot 2030 – visjon og strategi for matindustrien
MATNASJONEN NORGE MOT 2030 – VISJON OG STRATEGI FOR MATINDUSTRIEN
Foredragsholder kommer
BÆREKRAFT SOM KONKURRANSEFORTRINN I EU – BLIR TAKSONOMI EN REALITET
Avdelingsdirektør Roald Gulbrandsen, NHO Region innlandet
BÆREKRAFTIG PRODUKSJON GIR TRYGG OG SUNN SJØMAT AV HØY KVALITET
Alf- Gøran Knutsen, Kvarøy Fiskeoppdrett
VEKST OG VERDISKAPING I HELE LANDET
Foredragsholder kommer
VIRKEMIDLER FOR INNOVASJON OG MANGFOLD I MATINDUSTRIEN
Aud Herbjørg Kvalvik, Innovasjon Norge Trøndelag og Trond Vilhelm Lund, Rørosmeieriet
OMDØMMEBYGGING SOM ET KONKURRANSEFORTRINN
Pia Gundersen, Allegro
KOMPETANSE OG REKRUTTERING I MAT– OG DRIKKEINDUSTRIEN
Frode Selvaag, Ryfylkekokken
HVORDAN SKAL VI FØLGE STRATEGIEN OG HVORDAN SKAL VI SKAFFE KOMPETANSE PÅ DE ULIKE OMRÅDENE
Petter Haas Brubakk, NHO mat og drikke
ÅRSMØTE FOR MEDLEMMER I TEKNOLOGISK MATFORUM
FELLES MIDDAG PÅ KVELDEN MED UTDELING AV MATMONSEN OG BESTE STAND
DAG 3 - FREDAG
DAGENS TEMA: BÆREKRAFTIG, TRYGG OG SUNN MAT OG GOD BEREDKSAP
Med inspirasjon fra mat – og drikkeindustriens hverdag
TRENDER OG PRODUKTUTVIKLING – NYE VERKTØYER I EMNING
Agnes Bing Orgland, Naturli
FARM2FORK – GOD MERKING SELGER!
Gro Ånestad Rimstad, TINE SA
NÅR SKAPES MATSVINN?
Marit Kvalvåg Pettersen, Nofima
TEKNOLOGISK SAMARBEID GIR NYTT LIV TIL MATAVFALL
Håvard Hansgård; ReSourcer og Camilla Marie Heggelund, Tine
SALMONELLAALARM! KONTROLLEN AV IMPORTERT KJØTT
Fabrikksjef Dag Roar Reime, Prima Jæren
STATUS CV 19: HVA VI LÆRT OM BEREDSKAP INNEN HELSE OG MATINDUSTRI
Avdelingsdirektør Jakob Linhave, Helsedirektoratet
PANDEMIENS BETYDD FOR ØKONOMI OG SYSSELSETTING I NORGE
TILTAK FOR Å HOLDE PÅ KUNDENE OG ARBEIDSPLASSENE
Debatt ledet av Jakob Lindhave
Vi tar forbehold om endringer i programmet.
STED: Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
DATO: 26. – 28. januar
PRIS DELTAGELSE ALLE DAGER
Medlemmer: 10 490 kr
Ikke medlemmer: 11 990 kr
PRIS DELTAGELSE ONSDAG
Medlem: 2 000 kr
Ikke medlem: 2 500 kr
PRIS DELTAGELSE TORSDAG
Medlem: 6 000 kr
Ikke medlem: 7 000 kr
PRIS DELTAGELSE FREDAG
Medlem: 3 500 kr
Ikke medlem: 4 000 kr
Studenter og pensjonister får 50 % rabatt
Bindende påmelding her
Vi har fått en god pris på overnatting på Atlantic Hotel - bruk denne linken: Her booker du hotel
Pris: 1 295 kr pr natt
Du kan bestille oppgradering for et tillegg på 300 kr pr natt.